Stap 1: Beschikbaarheid


Van:

Tot:


Bustype:

Home » 9 persoonsbusje huren amsterdam Bel nu » 020 - 34 16 221

9 persoonsbusje huren in Amsterdam


Uitstekend vervoer voor kleine groepen

Bent u op zoek naar vervoer voor een groep van maximaal 9 personen? Kijk dan wat MultiBus voor u kan betekenen. Wij maken het namelijk mogelijk voor een scherpe prijs een 9-persoonsbus te huren. Ideaal als u met familie of vrienden op vakantie gaat, met het sportteam naar een wedstrijd moet of als uw bedrijf tijdelijk logistieke problemen heeft. Een 9-persoonsbusje kunt u huren bij ons in Amsterdam. Vraag direct een offerte aan door het online offerte formulier in te vullen!


Snel en voor een scherpe prijs een 9 persoonsbus huren

Bij MultiBus kunt u goedkoop een 9-persoonsbusje huren in Amsterdam. U kunt bij ons de bus ophalen op afspraak, ook buiten normale openingstijden. Komt u met uw eigen auto dan kunt u deze gratis parkeren op ons bedrijventerrein tijdens de huurperiode. Wij verhuren Ford Transit 9-persoonsbusjes die u gemakkelijk bij onze locatie in Amsterdam op kunt halen. Bovendien bieden wij veel extra mogelijkheden.

MultiBus zorgt onder andere voor:

  • Heldere prijzen, altijd inclusief BTW;
  • Flexibel in het meedenken met onze klanten;
  • Een vriendelijke en persoonlijke benadering;
  • 150km vrij per dag;
  • De laagste prijzen in Amsterdam en omgeving;
  • Comfortabel, goed onderhouden en betaalbaar vervoer.

Vraag nu een offerte aan

Het is altijd mogelijk bij MultiBus een vrijblijvende offerte aan te vragen als u een 9-persoonsbusje in Amsterdam wilt huren, door het offerteformulier in te vullen. Op de website vindt u natuurlijk meer informatie over de prijzen voor het huren van onze 9-persoonsbus en de specificaties van de personenbusjes.Interessant? Deel deze pagina