Stap 1: Beschikbaarheid


Van:

Tot:


Bustype:

Home » 9 persoons bus huren Bel nu » 020 - 34 16 221

Huur een busje voor 9 personen bij MultiBus


Kies voor comfort door een bus te huren voor 9 personen

Wilt u een 9-persoons bus huren, voor een kleine groep? Dan bent u bij MultiBus aan het juiste adres! De huur van een busje voor 9 personen is namelijk geen enkel probleem. Onze bussen zijn perfect geschikt wanneer u bijvoorbeeld een reis naar een vakantiebestemming, een uitwedstrijd of een groepsuitje aan het organiseren bent. Geen problemen met een te kleine auto, maar juist een bus huren voor uw gezelschap van 9 personen. Neem direct contact met ons op door het offerte formulier op onze website in te vullen!


Een 9 persoons bus huren doet u bij MultiBus

U bent bij MultiBus altijd welkom wanneer u voor een scherpe prijs een 9-persoons bus wilt huren. Ons bedrijventerrein kunt u gemakkelijk bereiken. Wij zorgen dat na de huur van het busje voor 9 personen, deze op de afgesproken datum kunt ophalen. Ook buiten de normale openingstijden zorgen wij dat u bij ons de bus kunt ophalen. Bovendien bieden wij de mogelijkheid om uw eigen auto gedurende de huurperiode kosteloos op ons bedrijventerrein te parkeren. Wij maken gebruik van Ford Transit personenbusjes, vanwege hun ruimte, comfort en betrouwbaarheid. Er zijn bovendien eindeloos veel extra mogelijkheden!

MultiBus zorgt onder andere voor:

  • Comfortabel, goed onderhouden en betaalbaar vervoer;
  • Flexibel in het meedenken met onze klanten;
  • Een vriendelijke en persoonlijke benadering;
  • Heldere prijzen, altijd inclusief BTW;
  • 150km vrij per dag;
  • De laagste prijzen in Amsterdam en omgeving.

Voor een passend voorstel

Wanneer u voor een scherpe prijs een 9-persoons bus wilt huren, doet u er goed aan contact op te nemen met MultiBus. Vul hiervoor ons offerteformulier in. Voor meer informatie over de huur van een busje voor 9 personen bij MultiBus, of de voordelen boven het huren van een auto, raden wij u van harte aan onze website te bekijken. U vindt online namelijk meer informatie over de prijzen en de specificaties van ons wagenpark.Interessant? Deel deze pagina